A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük és olívaolajon átsütjük, ma...
Hozzávalók
1 csipet só (öntethez)
2 dl tejföl (öntethez)
1 dl olívaolaj
1 csipet fekete bors (öntethez)
50 dkg csirkemellfilé
1 dl tejszín (öntethez)
1 fej jégsaláta
1 csipet fűszerkeverék
1 fej fejes saláta
3 gerezd áttört fokhagyma (öntethez)
Leírás
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük és olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk. Közben, a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet és rászórjuk a pirított kenyérkockát. Elosztjuk rajta a csirkehúst és leöntjük a tejszínből és tejfölből álló öntettel, melybe belekeverjük egy kevés olívaolajat és ízlés szerint, egy kis sót. Tetejét reszelt sajttal megszórva, azonnal fogyasztható.
0 Megjegyzések