A csirkemellet kockára vágjuk, majd a hagymát is felaprítjuk. A szalonnát felkockázzuk és kiolvaszt...
Hozzávalók
1 csipet só
2 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma (+1 fej a mártáshoz)
½ dl repcemag étolaj
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet fekete bors
0,8 kg csirkemellfilé
3 darab paprika
1 evőkanál pirospaprika
Leírás
- A csirkemellet kockára vágjuk, majd a hagymát is felaprítjuk. A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a hagymát és összepirítjuk. Erre rárakjuk a csirkemell kockákat. Fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával és felengedjük vízzel. A paprikát és paradicsomot felaprítjuk, majd hozzáadjuk a csirkemellhez és készre főzzük, fedő alatt.
0 Megjegyzések