Dobd fel kicsit a hétvégi rántott csirkét, medvehagymás sajtkrémmel hihetetlenül finom.
Íme, egy szuper újítás, amivel még extrábbá teheted a rántott csirkemellet! Töltsd meg medvehagymás sajtkrémmel. Így azok is örömmel megeszik, akik ragaszkodnak a szokásos hétvégi rántott fogáshoz, és azok is imádni fogják, akik újdonságra vágynak.
Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkemell
20 dkg sajtkrém
20 dkg zsemlemorzsa
18 dkg liszt
2 db tojás
0.5 csokor medvehagyma
só
bors
Elkészítés:
A csirkemellet mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Lapjában vágd be, és nyisd szét, mint egy könyvet. A medvehagymát is mosd meg, és aprítsd fel. Keverd hozzá a krémsajtot, a sót, a borsot, és kend a csirkére. Tekerd fel, majd rögzítsd hústűvel, hogy sütés közben se nyíljon szét.
Panírozd be a húst a szokásos módon. Tehát forgasd meg lisztben, felvert tojásban, zsemlemorzsában. A felesleget rázd le róla. Rakd forró olajba, és süsd aranybarnára oldalanként három-négy perc alatt. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.
0 Megjegyzések