Hozzávalók
30 dkg Molnár tészta – szarvacska
50 dkg zöldség (karfiol, kelkáposzta, brokkoli, sárgarépa, kaliforniai paprika vegyesen)
2 dl kókusztejszín
2 dl zöldségalaplé
1 hámozottparadicsom-konzerv
1 vöröshagyma
2 teáskanál kurkuma
2 teáskanál garam masala
1 teáskanál csilipehely
só
frissen őrölt bors
2 evőkanál kókuszzsír
Elkészítés
A felforrósított kókuszzsírban 1-2 percig, folyamatosan kevergetve pirítjuk a fűszereket. Hozzátesszük a finomra aprított hagymát, és üvegesre dinszteljük. Beleöntjük a feldarabolt paradicsomot a levével együtt, és pár percig főzzük. A sűrű, szaftos alapra rakjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, felöntjük a kókusztejszínnel és az alaplével. Sózzuk, borsozzuk, és a szószt 20-30 percig lassú tűzön rotyogtatjuk.
A tésztát a csomagolásán lévő utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és a zöldséges raguval összeforgatva tálaljuk.
0 Megjegyzések