Chevap mellé készítettem találomra. Jól harmonizált az ajvárral is, így most örömmel osztom meg.
Hozzávalók / 6 adag
100 g salátakeverék
50 g rukkola
1 db kápia paprika
1 db kissé éretlen datolyaszilva
1 szál tárkony
1 ek tárkonyecet
1 ek méz
1 ek szőlőmagolaj
2 ek olívaolaj
chili ízlés szerint
0.5 csokor petrezselyem
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
A tárkonyos ecetet, az olajokat, a fűszernövényeket, továbbá a fűszereket és a mézet jól összekeverjük.
Hozzáadjuk a saláta alapanyagokat, beleértve a felcsíkozott paprikát és felkockázott khaki szilvát is. Jól összekeverjük, és frissensültek mellé tálaljuk. A friss íze és savassága mámoros.
0 Megjegyzések