Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Ünnepi pikáns töltött tojás recept

A hagyományos kaszinótojás extrább verziója, az ünnepi pillanatokra!

Hozzávalók / 4 adag


5 db főtt tojás
3 ek majonéz
2 ek  görög joghurt
1 teáskanál mustár (magos)
1 db szardella
1 ek kapribogyó
1 tk chilipehely
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés


A tojásokat hideg vizes lábasba tesszük, és felforraljuk. Levesszük a lángról, és 12 percig pihentetjük.
Leöblítjük, és hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk őket. A tojásokat kettévágjuk, a sárgákat egy tálba kaparjuk.
Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, a chilit, az apróra vágott szardellát és kapribogyót.
Keverjük össze, és kiskanállal töltsük vissza a tojásfehérjébe. A tetejét finomra vágott snidlinggel vagy petrezselyemmel és chilivel szórjuk meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések