A hagyományos kaszinótojás extrább verziója, az ünnepi pillanatokra!
Hozzávalók / 4 adag
5 db főtt tojás
3 ek majonéz
2 ek görög joghurt
1 teáskanál mustár (magos)
1 db szardella
1 ek kapribogyó
1 tk chilipehely
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
A tojásokat hideg vizes lábasba tesszük, és felforraljuk. Levesszük a lángról, és 12 percig pihentetjük.
Leöblítjük, és hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk őket. A tojásokat kettévágjuk, a sárgákat egy tálba kaparjuk.
Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, a chilit, az apróra vágott szardellát és kapribogyót.
Keverjük össze, és kiskanállal töltsük vissza a tojásfehérjébe. A tetejét finomra vágott snidlinggel vagy petrezselyemmel és chilivel szórjuk meg.
0 Megjegyzések