Gyors és nagyon finom sajtos húsétel - az egész család kedvence lesz!
Hozzávalók / 4 adag
70 dkg sertés rövidkaraj (6 szelet)
1 ek olívaolaj
14 dkg krémsajt (Philadelphia bazsalikomos-fenyőmagos mousse)
200 ml habtejszín
10 levél bazsalikom
15 dkg edami sajt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
A húst sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítünk egy ek. olívaolajat, és nagy lángon, hirtelen kérget sütünk rá.
A krémsajtot kikeverjük a habtejszínnel, a bazsalikommal, a sóval és a borssal.
A karajszeleteket egy tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk a krémsajtos szósszal. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, fóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőbe dugjuk 25 percre.
Kivesszük a sütőből, levesszük róla a fóliát, és még 15 percig sütjük, hogy a sajt szép aranybarna legyen.
0 Megjegyzések