Nagyon egyszerűen elkészíthető, nyári finomság hideg erdei gyümölcsökkel.
20 dkg erdei gyümölcs mix
1 ek cukrozatlan kakaópor
500 g mascarpone
250 g sovány túró
30 csepp folyékony édesítőszer (ízlés szerint)
Elkészítés
A gyümölcsöket kiöntjük egy tálba és megmossuk, ha fagyasztottat vettünk, ahogy én is, akkor is megmossuk langyos vízzel, és egy papírtörlőn lecsöpögtetjük.
A mascarponét az édesítővel és a túróval összekeverjük, a felét külön tálba szedjük, és hozzáadjuk a kakaót. Alaposan elkeverjük. Habzsákokba tesszük a masszákat (nagy lyukú csőrrel szereljük a zsákokat).
Egy tálban elosztva egy túrós kört nyomunk, egy kakaós kört is nyomunk, kis gyümölccsel megszórva és díszíve rétegezzük. Jó étvágyat kívánok!
0 Megjegyzések