Kenyérre kenve kitűnő vacsora vagy reggeli, nagyon egyszerű elkészíteni, ráadásul sokkal finomabb és sokkal egészségesebb mint a bolti!
50 dkg csirkemáj,
3 fej vöröshagyma,
Kevés olaj,
Pirospaprika,
Chili paprikapor
Só,
Őrölt bors,
Majoránna,
4 db főtt tojás,
5 dkg vaj.
Elkészítés
Az olajon megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a májat és pár percig pirítom. Megszórom pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntöm, befűszerezem sóval, őrölt borssal, majorannával, és puhára főzöm. Nem kell sok idő hozzá, gyorsan elkészül. Hagyom kihűlni. Közben keményre főzöm a tojásokat és félbevágva a kihűlt májhoz adom. Aprítógéppel vagy botmixerrel pépesítem. Ha szükséges, még befűszerezem. Hűtőbe jól lehűtöm.
0 Megjegyzések