Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Tárkonyos csirkeraguleves puha galuskával! Soha nem tudok eleget csinálni belőle

Mostanában elég gyakran megfőzöm, mert ebből a finomságból mindenki örömmel repetázik! Mikor elkészült, az egészet megettük azonnal! Isteni!

Hozzávalók


40 dkg kockákra vágott csirkeaprólék,
leveszöldségek,
1 /2 fej vöröshagyma,
2 evőkanál liszt
só, bors,
majoránna,
1 csokor tárkony
1 tojás a galuskához

Elkészítés


A tisztított és kockákra vágott vegyes leveszöldséget 1 /2 fej finomra vágott vöröshagymával, 40 dkg kockákra vágott csirkeaprólékkal félig puhára pároljuk. Sóval, törött borssal, egész kevés majoránnával ízesítjük, majd megszórjuk 2 evőkanál liszttel és feleresztjük 1,2 l vízzel. Beleteszünk egy csokor apróra vágott tárkonyt és átforraljuk. Ezután 1 tojásból galuskát készítünk és azt beleszaggatjuk. Tálaláskor tejföllel és citromlével ízesítjük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések