Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Maradt egy kis burgonya? Készítsen Ön is ízletes salátát az ünnepi lakoma után

Akár a maradék burgonyát is felhasználhatjuk a következő ízletes saláta elkészítéséhez!

Hozzávalók: 


2 db nagyobb burgonya
1 db kaliforniai paprika
fél szál póréhagyma
1 db sárgarépa
saláta levelek
1 db paradicsom

Öntet: 
4 evőkanál joghurt
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál mustár
1 gerezd fokhagyma
só, bors, citromlé

Elkészítés: 


A burgonyát tisztítsuk meg, kockázzuk fel és főzzük meg, majd szűrjük le és hagyjuk hűlni. A paprikát csíkozzuk fel, és serpenyőben kis olívaolajon lassú tűzön pároljuk meg. Karikázzuk fel a póréhagymát, reszeljük le a sárgarépát és keverjük össze a zöldségeket. Keverjük össze az öntet hozzávalóit, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Paradicsommal és salátalevéllel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések