Karácsony reggelén milyen jól is esik az embernek, ha valamilyen finomság várja az asztalon! Ráadásul nekünk sem kell sokat bajlódnunk az elkészítésével, hiszen percek alatt megsül és már fogyaszthatjuk is!
Íme a jellegzetes amerikai kedvenc:
Hozzávalók:
40 dkg liszt
6 csapott teáskanál sütőpor
30 dkg kristálycukor
30dkg vaj
4 db tojás
10-15 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a cukrot és a vajat a tojással, egy robotgéppel összekeverjük, majd fakanállal hozzáadjuk az apróra kockázott étcsokit.
Sütőpapírral bélelt tepsire, két teáskanál segítségével magasabb, de nem széles halmokat teszünk. Legalább 3 centi távolságban, mert sülés közben elterülnek, majd 180 fokos előmelegített sütőben, kb. 10-12 percig sütjük.
0 Megjegyzések