Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Így készítheted el a legfinomabb sütőben sült töltött burgonyát gombával és sajttal! Mind a tíz ujjad megnyalod utána!

Ha finom és gyors ételt szeretnél készíteni, ami mindenkinek ízlik, akkor próbáld ki ezt a fenséges finomságot!

Hozzávalók:


4 főtt burgonya
200 g gomba
2 hagyma
2 evőkanál tejföl
100 g sajt

Elkészítése:


A burgonyát héjában főzd meg, majd hámozd meg és hosszában vágd ketté. Egy kiskanállal kapard ki a közepét, hogy legyen hely a tölteléknek. A felaprított hagymát a gombával együtt kevés olajon pirítsd meg. Keverd hozzá a tejfölt, sózd meg és tetszés szerint fűszerezd. A burgonyákat töltsd meg és szórd meg a reszelt sajttal. Egy hőálló tálat, vagy tepsit kenj ki vajjal, vagy béleld ki sütőpapírral és tedd bele a burgonyákat. 170 fokos sütőben süsd 15 percig, hogy a teteje szépen megpiruljon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések