Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Ez a legkönnyebb piskótatekercs, amit valaha készítettem! Nem lehet elrontani

Nagyon gyorsan elkészíthető, finom és akármilyen krémmel megtölthető.

Hozzávalók:


90 g liszt
3 db tojás
90 g cukor
krém ízlés szerint

Elkészítés:


Kavarjuk ki a tojást a cukorral, használjunk kézi mixert. Amikor jó habos, adjuk hozzá az átszitált lisztet, majd keverjük össze egy spatulával. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, tegyük bele a masszát.

190 fokra előmelegített sütőben süssük 13 – 17 percet. Tegyünk egy vizes konyharuhát az asztalra, tegyük rá a megsült tésztát és tekerjük fel. Mikor egy kicsit hűlt, csomagoljuk ki, vegyük le a sütőpapírt róla. Hagyjuk kihűlni, majd töltsük meg tetszés szerint krémmel és tekerjük fel jó szorosan.

A tekercs tetejét bevonhatjuk mázzal vagy krémmel és gyümölccsel díszíthetjük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések