Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

20 perc alatt elkészül a virslis batyu, leveles tésztában! Gyors finomság

Ha egy kis mázlid van, akkor minden hozzávalót megtalálsz otthon! Egyszerű finomság vacsorára!

Hozzávalók


1 csomag leveles tészta
25 dkg virsli
3 ek mustár
1 közepes db vöröshagyma (sülve)
5 dkg sajt
3 közepes db csemegeuborka
1 db tojás
2 teáskanál szezámmag

Elkészítés


A leveles tésztát kiterítjük 5-6db virslit ráhelyezünk, megkenjük 3 evőkanál mustárral, majd sülthagyma következik, sajt és végül felkarikázott ecetes uborka. A két oldalt felvágjuk, betakargatjuk vele a tölteléket a tetejét egy tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk. 190°C-ra előmelegített sütőbe 20 perc alatt készre sütjük!
Jó étvágyat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések