Próbáljátok ki ezt a nagyon gyors, sajtos-tejszínes karfiolos csirke receptet!
Hozzávalók
fél kg csirkemell,
75 dkg karfiol (sajna csak fagyasztottat kaptam ezért tudom pontosan a mennyiséget)
fél liter tejszín,
2 db tojás,
reszelt mozzarella (vagy bármilyen más reszelt sajt).
Elkészítés
A húst felszeleteltem és kicsi sóval borssal elősütöttem egy kicsit.. beraktam egy hőálló tál aljába… a karfiolokat sós vízben megfőztem majd leszűrtem és rápakoltam a csirkemellre.. a tejszínt kikevertem 2 egész tojással.. sóval és borssal majd hozzáraktam a reszelt sajt felét kb… ezt az egészet ráöntöttem a többire… és a maradék reszelt sajtot a tetejére. Én hőlégkeveréssel és felső sütéssel kb 25 percig sütöttem 180 fokon amíg szép aranybarna nem lett a teteje.
0 Megjegyzések