Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.



Egy mesterszakács elárulta a tökéletes steak titkát! Azóta csak így sütöm

Így lesz tökéletes: zamatos és omlós a sülted.
Nem számít mivel és meddig pácolod, ha nem szerzel be jó húst, a steak-ed sosem lesz 5 csillagos.

Fektess bele időt és pénzt. Menj el a henteshez és érdeklődj, hogy van e valami helyi áruja. Lehet kissé nagy felhajtásnak tűnik, de hidd el, hogy egy etikus feltételek mellett nevelt marha sokkal jobb minőségű és jelentősen finomabb húst ad, mint az embertelenül tartott fajták.

Szóval, milyen a jó hús?

Egy jó bélszínt, T-bone steak-et, rostélyost vagy hátszínt is nagyon finoman el lehet készíteni.

Kerüld azokat a steak-eket, amelyek 2,5 cm-nél vékonyabbak, mivel azokból nagyon rágós, nehezen lenyelhető húsok készülnek.

Ha nem találsz legalább 2,5 cm-est, akkor csökkents a sütési időt és ellenőrizd gyakran, nehogy túlsüsd.

Végül, válassz kellően zsíros húst, mivel attól lesz igazán zamatos a steak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések