Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.



A vendégeim imádják: Fokhagymakrém kenyérrel. Csak 10 perc ez a krémes finomság

Készítsd el a világ legfinomabb fokhagymás kencéjét!
Hozzávalók:

100 gramm vaj
20 cikk fokhagyma
150 gramm sajt
2 evőkanál olívaolaj
1 kenyér
1 csomó petrezselyemzöld
só, bors

Elkészítés:

1. Vágd le a megtisztított fokhagymák végeit.

2. Bélelj ki egy tepsit alufóliával, és rendezd el rajta a fokhagymákat. Locsold meg az olívaolajjal, sózd meg, és 170 fokra előmelegített sütőben süsd 5-7 percig.

3. Utána várj, míg kihűl.

4. A szobahőmérsékletű vajat keverd el egy tálban reszelt sajttal, a petrezselyemzölddel, és az előre megsütött fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk.

5. Szeleteljünk fel egy kenyeret, kenjük meg a fokhagymás kencével, majd tegyük a 240 fokra előmelegített sütőbe 5 percre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések