Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Nem maradhat le a hidegtálról a töltött tojás

Készítsünk húsvétra ízletes töltött tojásokat.
Hozzávalók: 
6-8 db tojás, 
4 ek. mustár, 
4 ek. tejföl, 
só, bors, 
friss petrezselyem, 
zöld hagyma, 
saláta levelek

Elkészítés: 
Főzzük meg a tojásokat, de ne túl keményre. Vágjuk félbe, szedjük ki a sárgáját. Keverjünk a tojássárgájához a tejfölt, a mustárt, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk és töltsük vissza a masszát a tojásba. Salátalevelekkel és zöld hagymával díszítve tálaljuk.
Ízletes lesz a krém

Finomabb lesz a tojáskrém, ha a tejföl és a mustár mellett zöldhagymát, egy kis krémsajtot, esetleg apróra vágott sonkát is keverünk hozzá. De ízlés szerint tormával, olajos hallal, túróval, füstölt sajttal vagy akár apró magvakkal is gazdagíthatjuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések