Minél színesebb, annál mutatósabb. Savanyúsággal tálaljuk.
Hozzávalók / 4 adag
50 dkg sertéscomb
1 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 ek sertészsír (vagy napraforgó olaj)
320 g rizs
50 dkg zöldségkeverék
ételízesítő ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
1 teáskanál paprikakrém (ízlés szerint)
bors ízlés szerint
borsikafű ízlés szerint
6 dl víz
Elkészítés
A hagymát, fokhagymát olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Fűszerezzük, és puhára pároljuk.
Egy másik lábosban a rizst kevés olajon felforrósítjuk, hozzáöntünk 6 dl vizet, belekeverjük az ételízesítőt, és rászórjuk a zöldségeket, szintén puhára pároljuk.
A végén óvatosan összekeverjük a két elegyet.
0 Megjegyzések