A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev: Orbán mindennek elvette az értékét


Üzent az árnyékminiszterelnök. 


„Le kell számolnunk azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes. Mert ennek csupán az az eredménye, hogy 13 év alatt Kína összeszerelőüzeme lettünk. Orbán mindennek elvette az értékét; olcsóvá tette a forintot, a fizetéseket. Csak az élet nem lett olcsóbb, mert az orbáni infláció közben 7 hónapja Európa-rekorder.

A mai minimálbérről szóló konferencián arról beszéltem, hogy nem lesz elég megváltoztatni az adó-, a járulék-, vagy a támogatási rendszert ahhoz, hogy versenyképes fizetések legyenek. Ennél több kell. Véget kell vetni annak a politikának, amelyik saját állampolgárait kiszolgáltatja és dolgozói szegénységbe taszítja. Mert hiszem, hogy a versenyerő azokban van, akiket megbecsülünk. Ilyen egy tisztességes európai ország, és ilyen lesz Magyarország is. Ezért dolgozom."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
"Ordas nagy hazugság, hogy ez az adócsökkentések kormánya"!!!
Ismét több adónemre kiterjedő, jelentős mértékű adóemelést hajt végre a kormányzat.
Lassan egy éve annak, hogy beszántották a KATA-t is, ami menekülési útvonalat jelenthetett volna rengeteg magyar vállalkozónak a kibontakozó válság kezdetén.
Természetesen arra továbbra sem érez a kormány késztetést, hogy a kaszinókat is bekösse a NAV-hoz, vagy esetleg a MOLt rábírja arra, hogy a közterhek viseléséből jobban kivegye a részét - jelentette ki Apáti István, a Mi Hazánk képviselője.
https://www.youtube.com/watch?v=an-PfBBOdYA&t=23s