A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Péterék nem indulnak vidéken, nem lesznek rajta a megyei listákon

Nem indul a megyei közgyűlési helyekért Magyar Péter pártja, erről a Tisza Párt vezetője tett bejelentést.

Mint írja, bár mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötték a megyei közgyűlési listás választáson induláshoz szükséges aláírásokat, közösségük vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okoznak, úgy döntött, hogy a Tisza Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indulnak a megyei közgyűlési listákért, nem adnak le a választási irodákhoz megyei listákat.

Ennek oka az, hogy az utolsó napon „nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a Tisza Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.”

Magyar hozzáteszi:

Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.

Ennek megfelelően Magyar Péter pártjára csak az EP-listán lehet szavazni, illetve ezentúl még a X., XI., XVII. illetve XVIII. kerületiek tudnak, akik polgármesternek választhatják meg a Tisza jelöltjeit, illetve ha közülük legalább háromnak az indulását jóváhagyják, akkor fővárosi listát is állíthat a párt.

A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében...

Posted by Péter Magyar on Tuesday, May 7, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések