Hirdessen itt

Nem béranya fogja kihordani Vajna Tímea gyerekét

A hormoninjekciók miatt nyolc kilót magára szedő Vajna Tímea máris diétába kezdett, hogy megszabaduljon feleslegétől. InstaStoryjában boldogan számolt be arról, hogy 3 és fél kiló már le is ment. Ezentúl pedig más érdekességeket is elárult.

Kiderült, hogy tisztában van vele, a lombikprogram alatt nem javallott az intenzív edzés, – habár láthatóan ezt ő egyelőre nem fogadta meg – ugyanakkor saját maga tervezi kihordani a gyerekét, nem akar béranyát. Azt pedig még maga sem tudja eldönteni, hogy milyen nemű babát szeretne jobban, de nagyobb eséllyel lánya lesz.
Fotó: InstaStory

A kicsit viszont valószínűleg inkább az Egyesült Államokban nevelni, hiszen elég egyértelműen kifejezte, hogy sokkal jobban szeret ott lenni, mint Magyarországon.
Fotó: InstaStory

Kiemelt kép: Facebook

Majka teljesen megváltozott - állítja felesége

A napokban ünnepli nyolcadik évfordulóját Majka és kedvese, Dundika. A pár kapcsolata sok szempontból még mindig a régi, ám van, ami az idő előrehaladtával megváltozott. Majka egyre csa­lád­cent­ri­ku­sabbá válik, az éj­sza­kai bu­li­k helyett a családi szalonnasütéseké az este. Majka felesége, Hajni szerint a rapper manapság már többre értékeli az esti családi programokat, mint a vad, éjszakai bulikat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések