A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majka teljesen megváltozott - állítja felesége

A napokban ünnepli nyolcadik évfordulóját Majka és kedvese, Dundika.
A pár kapcsolata sok szempontból még mindig a régi, ám van, ami az idő előrehaladtával megváltozott. Majka egyre csa­lád­cent­ri­ku­sabbá válik, az éj­sza­kai bu­li­k helyett a családi szalonnasütéseké az este.

Majka felesége, Hajni szerint a rapper manapság már többre értékeli az esti családi programokat, mint a vad, éjszakai bulikat. Ez főleg azóta van így, hogy a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

"Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink" - mondta el a Story magazinnak a kétgyermekes anyuka, aki úgy érzi, az utóbbi időben felértékelődött minden perc, amit együtt tölthetnek.

"Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot. Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem" - fogalmazott Hajni.

A szerelmesek a héten ünneplik a nyolcadik évfordulójukat, aminek alkalmából vacsorázni mennek majd kettesben.

Kihűlt a szerelem: elválik a háromgyermekes magyar énekesnő

Nehezen hozta meg döntését. Hiába tervezett egy életre jelenlegi férjével, a válás mellett döntött Pintácsi Viki. Az énekesnőnek ez a harmadik házassága. Zátonyra futott, ugyanis saját bevallása szerint képtelen a szerelem elmúltával benne maradni egy kapcsolatban. "Szerelmes típus vagyok. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy az izzó szerelem elmúlik, szeretetté lényegül át, ezt el tudom fogadni és meg is tudnám élni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések