A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar énekesek Budapest-slágereit játssza mostantól a margitszigeti szökőkút

Radics Gigi, Király Viktor, Benji, Charlie, Caramel. Esténként hattól érdemes lesz a szökőkútnál dekkolni. Mutatjuk a pályázaton győztes dal klipjét is.
Bekerültek a Budapest Dal zeneszámai is a margitszigeti zenélő szökőkút kínálatába, inden este hattól húsz percen át ezeket dalolja a szökőkút. Budapest Dal 2018 címmel a Fővárosi Önkormányzat írta ki a pályázatot, olyan dalokra, amelyek visszaadják a város hangulatát. Tizenegy ismert előadót kértek fel, hogy írjanak egy dalt, amelyet fővárosunknak dedikálnak, de a dalszerző pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt. Végül egy független szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen döntött Budapest Daláról.

A nyertes slágerek felkerültek egy közös zenei albumra, amelyből a margitszigeti zenélő szökőkúton, egész nyáron a következők hallhatók:

Freinreisz Károly: I love Budapest
Caramel: 1873
Király Viktor: Király utca
Benji: Bárhol járok (Budapest Dal közönségdíj)
Charlie: Szerelmek városa
Keresztes Ildikó: Ahol a város őrzi a Dunát
Závodi - Berkes: Óriáskerék – (Budapest a fiatal tehetségekért program különdíj)
Radics Gigi: Budapest szerelem – (Budapest Dal 2018 nyertes)
Radics Gigi „Budapest szerelem” című dala lett a győztes, ami egy éven át fogja viselni a „Budapest dala” címet. A közönségdíjat Benji „Bárhol járok” című felvétele kapta, a Budapest a fiatal tehetségekért program különdíját pedig a Zavodi-Berkes Olivér duó nyerte el az „Óriáskerék” című szerzeménnyel.

Radics Gigi nagyon boldog, hogy megnyerte a Budapest Dalt: „Különösen büszke vagyok erre a szerzeményre, hiszen a dalt édesapámmal közösen írtuk. Továbbá nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Margitszigeti szökőkút egész nyáron játszani fogja a dalunkat, mely így eljut mind a budapesti, mind a külföldi látogatókhoz.” – mondta a fiatal énekesnő.


Nem béranya fogja kihordani Vajna Tímea gyerekét

A hormoninjekciók miatt nyolc kilót magára szedő Vajna Tímea máris diétába kezdett, hogy megszabaduljon feleslegétől. InstaStoryjában boldogan számolt be arról, hogy 3 és fél kiló már le is ment. Ezentúl pedig más érdekességeket is elárult.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések