A csicseriborsóchips kétség nélkül a legjobb sós diétás nasi!
A sütőben sült csicseriborsó nagyszerű nassolnivaló, ha chipsre vágysz, de valami egészségesebbet szeretnél. Nem is kell hozzá más, mint csicseriborsó és fűszerek.
Hozzávalók 4 személyre
1 doboz konzerv-csicseriborsó
2 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál fokhagymapor
0.5 teáskanál őrölt kömény
0.5 teáskanál chilipor
0.5 teáskanál pirospaprika
só
bors
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Keverd össze az olajat, köményt, fokhagymaport, chiliport, sót, borsot és pirospaprikát. A csicseriborsó-konzervnek öntsd ki a levét, majd add hozzá az olajos fűszerkeverékhez, és forgasd össze. Előmelegített sütőben, időnként megkeverve süsd, amíg szépen megbarnul, és kissé ropogós lesz, kb. 40-45 percig.
0 Megjegyzések