Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Csicseriborsóchips


A csicseriborsóchips kétség nélkül a legjobb sós diétás nasi!


A sütőben sült csicseriborsó nagyszerű nassolnivaló, ha chipsre vágysz, de valami egészségesebbet szeretnél. Nem is kell hozzá más, mint csicseriborsó és fűszerek.

Hozzávalók 4 személyre

    1 doboz konzerv-csicseriborsó
    2 evőkanál olívaolaj
    1 teáskanál fokhagymapor
    0.5 teáskanál őrölt kömény
    0.5 teáskanál chilipor
    0.5 teáskanál pirospaprika
    só
    bors

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 175 fokra. Keverd össze az olajat, köményt, fokhagymaport, chiliport, sót, borsot és pirospaprikát. A csicseriborsó-konzervnek öntsd ki a levét, majd add hozzá az olajos fűszerkeverékhez, és forgasd össze. Előmelegített sütőben, időnként megkeverve süsd, amíg szépen megbarnul, és kissé ropogós lesz, kb. 40-45 percig.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések