A túróval töltött kaliforniai paprika tökéletes választás reggelire, uzsonnára, vagy ha valami könnyű, egészséges nasira vágysz.
A lágy túrókrém nagyon jól megy a roppanós kaliforniai paprikához, ezt a változatot ráadásul még sütni sem kell: csak keverd ki a krémet, töltsd meg vele az ízlés szerint előkészített paprikákat, és már készen is van a nyári csemege. Használj többféle színű paprikát, hogy már attól is jókedved legyen, ha csak ránézel!
Hozzávalók 4 személyre
25 dkg túró15 dkg görög joghurt
10 dkg juhtúró
4 kaliforniai paprika
2 újhagyma
só
frissen őrölt bors
Elkészítés:
A paprikákat készítsd elő: mosd meg őket, a kalapjukat vágd le, a zöldségeket pedig tetszés szerint vágd félbe, vagy akár egyben is hagyhatod, miután kikapartad a magjaikat.A túrót egy tálban keverd el a juhtúróval, az újhagymák felkarikázott fehér szárával, a görög joghurttal és a borssal. Kóstold meg, ha szükséges, sót is tegyél még hozzá, de csak óvatosan, mert a juhtúró is sós. Töltsd meg a paprikákat ezzel a krémmel. Tálalhatod azonnal is, vagy fogyasztásig tartsd a hűtőben.
0 Megjegyzések