A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vascsővel támadt a XV. kerületi alpolgármesterre az a független jelölt, aki visszaélt a Tisza nevével


Palocsai Béla, XV. kerületi független polgármesterjelölt vascsővel támadt a kerület DK-s alpolgármesterére Matlák Gáborra, aki társaival a férfi jogsértőnek kimondott plakátjairól fújta le a „Tisza” feliratot.

A Telex nevű szennylapnak Matlák Gábor elmondta, hogy szombat késő este a kerület függetlenként induló polgármesterjelöltje, Palocsai Béla egy vascsővel támadt rá és társaira. Palocsai az elmúlt napokban azzal került be a hírekbe, hogy megsértette a választási törvényt, mert a választópolgárok megtévesztésére alkalmas plakáttal kampányolt. A jelölt a Választási Bizottság szerint a plakátjaival azt sugallta, mintha a Tisza Párt jelöltje lenne.

A megtámadott alpolgármester elmondta, hogy Palocsai plakátjain „mínusz nullás” betűmérettel rajta van, hogy független jelölt, naggyal a neve szerepel és az az, hogy „szavazz a Tisza listáira”, de ebből csak az szerepel naggyal, hogy „Tisza”.

Matlák arról beszélt, hogy mivel Palocsait eltiltották a jogsértéstől, le kellett volna szednie a plakátjait, de ez nem történt meg. Az alpolgármester azzal váltotta ki Palocsai Béla indulatát, hogy vett egy olyan kék színű festékszórót, mint a független jelölt plakátja és lefújta a „Tisza” feliratot, de a plakátot nem rongálta meg. „Direkt még arra is vigyáztam, hogy ne látszódjon, hogy ez egy módosított plakát” – mondta.

Az alpolgármester szerint Palocsai egy idő után elkezdte őket követni egy vascsővel a kezében. Állítása szerint be is vallotta, hogy egy ideje követte őket. Végül Újpalota egy olyan részét esett nekik, ahol térfigyelő kamerák vannak és jó közvilágítás.

Matlák elmondta, hogy nem egy szóváltás után esett támadt rájuk a független jelölt, hanem rájuk kiabált, hogy „végetek van, szétváglak titeket” majd elkezdte ütni Matlákot.

Matlák kérte három vele lévő társát, hogy vegyék fel mi történik, de Palocsai odafordult és őket akarta ütni, erre ketten elfutottak. Végül ketten maradtak ott, társa teljesen le volt dermedve, miközben Palocsai ököllel verte, lábbal rugdosta Matlákot. Végül kollégája odaszólt, erre a támadó arra fordult, majd Matlák védve társát arcon fújta Palocsait. „Abszolút abból a megfontolásból tettem, hogy álljon már le, realizálja mit csinál” – mondta. Erre a támadó folytatta Matlák ütlegelését, az alpolgármester szerint az a szerencséje, hogy Palocsai nem tudott célzottan ütni, így csak zúzódásokat szenvedett.


Elindultam polgármesternek, mert elegem lett abból, hogy a Fidesz és a Kék Fidesz csatározását kell hallgatni valódi...

Posted by Palocsai Béla on Thursday, May 23, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések