A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev rohadt májas kolbásznak nevezte a német kancellárt

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Telegram-csatornáján kommentálva Olaf Scholz német kancellár szavait, miszerint „Ukrajnát nem lehet térdre kényszeríteni”, Scholzot „rohadt májas kolbásznak” nevezte.

„Rothadt májas kolbász Scholz hirtelen beszélt és ordas ostobaságokat mondott. Vagy, ahogy a mi jól ismert nyelvünkön mondanánk, elszabadult a pokol. Scholz azt mondta, hogy az orosz elnöknek el kellene ismernie, hogy Ukrajna erős, és nem lehet térdre kényszeríteni”

– írta.

Medvegyev azt is hozzátette, hogy Scholznak meg kellene bánnia, amiért a németek jólétének feláldozásával kiirtásra ítélte az ukránokat.

Korábban Vlagyimir Putyin elnök Tucker Carlson amerikai újságírónak adott interjúban azt mondta, hogy a tárgyalások Ukrajnával 2022-ben már majdnem befejeződtek, de az orosz csapatok Kijevből való kivonása után az ukrán fél „minden megállapodást kidobott”, majd Volodimir Zelenszkij törvénybe iktatta az Oroszországgal való tárgyalások betiltását.

Putyin ugyanakkor többször hangsúlyozta, hogy Moszkva kész újraindítani a párbeszédet Kijevvel. De – mint a pétervári fórum plenáris ülésén mondta – a tárgyalásoknak a mai realitásokból kell kiindulniuk, és a Minszkben és Isztambulban megvitatott feltételek szerint kell zajlaniuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések