A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Péter is a Turul-szobrot ledönteni akaró drogos-kutyapártos polgármesterre szavazott


Nagy port kavart, hogy a XII. Kerületben Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke nyerte el a polgármesteri széket, és már a választás éjszakákán kijelentette, hogy a kerületi Turul-szobrot el akarja szállítani, mert szerinte nincs ott helye. Erre reagált a Mi Hazánk elnöke is, ha ezt megpróbálja megtenni, a nemzeti erőkkel találja magát szemben - írja a Magyar Jelen.

Fontos kiemelni, hogy a balliberálisok, köztük a kutyapártosok korábban sem rejtették már véka alá, hogy zavarja őket a magyarság számára fontos szimbólum, és legszívesebben elvitetnék onnan.


Tehát így kell értékelnünk azt, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt nyilatkozta, hogy ő bizony Kovács Gergelyt támogatta szavazatával a kerületben.

Magyar korábban többször hivatkozott magára úgy, mint jobboldali, konzervatív ember. Akárhogy is nézzük, ez sehogy nem fér össze. Aki a magyarság legendás madarát nem látja szívesen szobor formájában közterületen, az természetesen nem jobboldali, nem nemzeti érzelmű ember, de aki egy ilyen szereplőt támogat, az sem.

Magyar Péter az alábbi videón beszél erről:


Köszönöm és támogatom! ❤️

Posted by MKKP BP XII. kerület on Sunday, June 9, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések