A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Villám csapott több emberbe Drezdában, tízen megsérültek


Villámcsapás miatt tíz ember, három nő és hét férfi megsérült a németországi Drezdában hétfőn este, közülük négyen életveszélyes állapotba kerültek – írja a helyi tűzoltóság szóvivőjének bejelentése alapján az MTI. A mentősök egy 27 és egy 30 éves férfit sikeresen újraélesztettek, őket és a többi sérültet a legközelebbi kórházakba szállították.

A villám egy belvárosi utcánál csapott le, a rendőrség lezárta a környéket, és helikopter is kutatott az esetleges további sérültek után. A helyi mentőszolgálat hétfő este felszólította a helyszínen tartózkodókat, hogy ha erős szívdobogáshoz, szívritmuszavarhoz vagy a végtagok zsibbadásához és bizsergéséhez hasonló tüneteket észlelnek, azonnal forduljanak orvoshoz.

A lipcsei meteorológiai szolgálat hétfő kora este heves zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést Szászország egyes részein. Drezdában, a tartomány fővárosában négyből kettes fokozatú zivatarveszély miatt adtak ki viharjelzést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések