A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Peti megfenyegette Gulyás Gergelyt: Még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát

„Kedves Gulyás Gergő, sajnálom, hogy Te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi (sic!) propaganda szintjére és csak durva személyeskedő megjegyzésre futja egy kormányinfón – írta a Facebookon Magyar Péter, miközben még bőven ment a csütörtöki Kormányinfó.

– Többre voltál Te ennél hivatott. Még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát, már csak a tiszteletreméltó őseid emléke miatt is.”

Magyart vélhetően a Korányinfónak az a része háborította fel, amikor Gulyás arról beszélt: gyengén fogalmazott, amikor „Poloska Péternek” nevezte Magyart, ez ahhoz képest semmi, hogy „valaki a saját feleségét lehallgatja és magnóra veszi”. Szerinte elképzelhető, hogy Magyar és Gyurcsány összefog.

Tisztességes körökben olyan emberrel, aki lehallgatja a feleségét, nem állnak szóba

- folytatta Gulyás Gergely.

Az Origo újságírója felidézte, hogy Magyar Péter azt állította, hogy az egyik rendezvényén korlátozták az internetelérését. Mint a posztjában írta, „a titkosszolgálat elkezdte blokkolni az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjárásának helyszínein”. Nem sokkal később kiderült, hogy a Magyar általa emlegetett jelzavarók egyáltalán nem úgy néznek ki, és nagyobbak is a valóságban, mint a bejegyzésben csatolt képeken látható eszközök.

Ez nem rendészeti, hanem orvosi kérdés”

– válaszolt röviden, tömören a kancelláriaminiszter.

Kedves Gulyás Gergő, sajnálom, hogy Te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére és csak durva...

Posted by Péter Magyar on Thursday, May 9, 2024


„Nyomhatod a propagandát, de egyszer el kell számolnod a lelkiismereteddel. Szégyelld Magad!” – írja Magyar.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések