A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev Klára kifakadt: „Elég volt, el kell őket zavarni”


A DK politikusa szerint emberek nem politikai celebekre vagy valóságshow-ra vágynak, hanem tisztességes európai jólétre.

Dobrev Klára a DK, az MSZP és Párbeszéd közös, Tavaszi gyülekező Szeged című kampányrendezvényén azt mondta, a baloldaliak az erős szociális Európát képviselik, amely képes saját polgáraira közvetlenül is vigyázni.
A politikus szerint nincs jó élet az EU-n kívül a magyar polgárok számára. A történelem folyamán, amikor Európa meggyengült, abba Magyarország belerokkant.

"Mi erős szociális Európát szeretnénk azzal szemben, amit Orbán Viktorék képviselnek az EU-ban, a kormányon vagy a fideszes önkormányzatokban" - mondta Dobrev Klára, hozzátéve:

"elég volt belőlük, mindenhonnan el kell őket zavarnunk".

A politikának újra arról kell szólnia, hogyan lesz millióknak jobb élete. Az emberek nem "politikai celebekre vagy valóságshow-ra" vágynak, hanem tisztességes európai jólétre - hangoztatta a listavezető az MTI összefoglalója szerint.

Ma a szociáldemokraták és a zöldek szövetsége az egyetlen, amely e milliók problémáival foglalkozik, és számukra alternatívát jelent - jelentette ki Dobrev Klára. A politikus kitért arra is, a "hazug választási törvény" együttműködésre kötelezi az ellenzéket.

"Akkor tudjuk leváltani Orbán Viktor rendszerét, ha mindenki, aki egy európai, demokratikus országot akar, az együtt cselekszik és együtt lép" - mondta.

A demokraták világa mindig színes lesz, baloldaliaktól, szociáldemokratáktól, liberálisokon és zöldeken át, a tisztességes jobboldaliakig. Aki az ellenzéket nem egységesíteni, hanem legyőzni akarja, az Orbán Viktor érdekeit szolgálja - vélekedett a politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések