A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tizenéves fiúkat molesztált az akadémiás fociedző, szökésben van, mutatjuk, hogy ki ő


Két, alig 14 éves fiút is fogdosott egy tarpai fociedző. A 47 éves férfi a sportakadémián együtt élt a fiúkkal, ezt kihasználva pedig éjszakánként áthívta a szobájába, masszírozta és simogatta őket, a saját nemiszervét pedig a gyerekek testéhez nyomta. A pedofil férfi ellen vádat emeltek, azonban most szökésben van. Nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene - írja a Tények.


A tivadari sportakadémián dolgozott az a 47 éves férfi is, aki a bent lakó fiúk közül kettőt is rendszeresen fogdosott és zaklatott. A férfi feladata a gyerekek kísérése, szállítása volt, amiért szolgálati szobát is kapott az akadémia vezetőségétől. Ezt azonban nem fogadta el, inkább a gyerekek mellé költözött.

Többször is molesztálta a fiúkat, volt, hogy masszírozás indokával a saját ágyába befektette, majd fogdosta őket és az intim tájékokat simogatta. De volt olyan is, amikor a pedofil edző a saját nemiszervét is megfogta, simogatta miközben a tinédzsereket masszírozta. Sőt oda is nyomta azt az áldozatok testéhez. Csak akkor hagyta abba, amikor a fiúk tiltakozni kezdtek.

Úgy tudjuk, a fiúk az eset után próbáltak segítséget kérni a felnőttektől, de nem hittek nekik. Csak azután küldték őket pszichológushoz, amikor már a szüleik kérték ezt.A férfi az ellene folyó eljárás idején egyébként letartóztatásban volt, azonban áthelyezték bűnügyi felügyeletbe. Innen viszont már másnap megszökött, jelenleg is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene.

Az ügyészség most a távollétében emelt vádat ellene, fegyházbüntetést indítványoztak. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, azon kívül, hogy évekre rácsok mögé kerülhet, minden gyerekekkel való foglalkozástól eltilthatják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések