A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zokogott a sokktól a hajdúszoboszlói nő, akit ököllel és szerszámnyéllel is ütött az élettársa


Féltékenysége nem ismert határokat, kíméletlenül bántalmazta élettársát. A sértettet összesen 28 erőbehatás érte. 

A férfi ököllel és egy szerszámnyéllel is ütéseket mért a nőre, aki súlyos sérüléseket szenvedett – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség közleményében. A vádirat szerint az elkövető tavaly, július 25-én, este, a hajdúszoboszlói otthonukban összeveszett az élettársával, mert féltékeny volt a nőre. Dühében szidta és ököllel többször megütötte.

A sértett elmenekült a házból, ahová másnap visszatért. A vádlott azonban ismét bántalmazta, az arcán és a hátán ököllel többször megütötte, közben felvett egy szerszámnyelet, amivel a lábára mért ütést, majd abbahagyta tettét.

A férfi kitartóan bántalmazta az erőszaktól sokkos állapotban síró nőt, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság nyomozása során bevont orvosszakértő megállapította, hogy a sértettet összesen 28 erőbehatás érte.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá a bántalmazás eszközének elkobzására tett indítványt – olvasható a közleményben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések