A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem lélegzett a 3 hónapos kisbaba, a mentők telefonon segítettek a rémült anyukának


Hatalmas volt a feszültség, a hangfelvételből azonban kiderül, hogy az édesanya és a mentésirányító is a tőlük telhető legnagyobb nyugalommal és profizmussal kezelték a helyzetet. 

Elképesztő higgadtsággal és szakértelemmel nyújtott segítséget egy mentésirányító annak az édesanyának, aki azért hívta a mentőket, mert három hónapos gyermeke nem lélegzett. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) által

közzétett hangfelvételből kiderül, mind az édesanya, mind a mentésirányító kolléga a tőlük telhető legnagyobb nyugalommal kezelték a helyzetet és működtek együtt a csecsemő megmentése érdekében.

Az OMSZ a közösségi oldalon tett bejegyzésben azt írta: elcsukló hangon kérte egy sokkos állapotban lévő, Pest vármegyei édesanya a mentők segítségét három hónapos gyermekéhez, aki nem vett levegőt. A csecsemő segítségére azonnal több egység, köztük mentőhelikopter is indult a helyszínre.

A mentésirányító azonnal felismerte a helyzet súlyosságát, és magabiztosan, végig nyugodtan és empatikusan instruálta a bejelentőt az újraélesztésre. Bár az anyuka borzasztóan megrémült, a mentésirányító biztató szavai és pontos utasításai hatására megkezdte az életmentést.

A mentők perceken belül a helyszínre értek és emelt szinten folytatták az ellátást, míg az időben megkezdett segítségnyújtás végül sikerre vezetett és a csecsemőt stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők - írt a mentés részleteiről a magyarnemzet.hu.

❗️HÁROM HÓNAPOS CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG A MENTÉSIRÁNYÍTÓ❗️

❗️HÁROM HÓNAPOS CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG A MENTÉSIRÁNYÍTÓ❗️ Elcsukló hangon kérte egy sokkos állapotban lévő, Pest vármegyei édesanya a mentők segítségét három hónapos gyermekéhez, aki nem vett levegőt. A csecsemő segítségére azonnal több egység, köztük mentőhelikopter is indult a helyszínre. Mentésirányító bajtársunk azonnal felismerte a helyzet súlyosságát és magabiztosan, végig nyugodtan és empatikusan instruálta a bejelentőt az újraélesztésre. Bár az anyuka borzasztóan megrémült, a mentésirányító bíztató szavai és pontos utasításai hatására megkezdte az életmentést. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az ellátást, míg az időben megkezdett segítségnyújtás végül sikerre vezetett és a csecsemőt stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők! Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!🚑❤️🇭🇺#mentők #veddészreamentőt

Posted by Országos Mentőszolgálat on Monday, April 1, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések