A majonézes krémsajttal töltött tojás elmaradhatatlan a húsvéti asztalról.
A sonka és a torma mellett a tojás a húsvéti asztal harmadik kötelező eleme: idén töltsd meg majonézes krémsajttal! A krémet ízesítheted újhagymával vagy medvehagymával. Ha arra vagy kíváncsi, hogyan lesz mellé a legfinomabb a húsvéti sonka, ezt a receptet kövesd.
Hozzávalók 4 személyre
👉 15 dkg tejszínes krémsajt
👉 10 tojás
👉 3 evőkanál majonéz
👉 3 szál újhagyma vagy medvehagyma
👉 1 evőkanál mustár
👉 só
👉 bors
Elkészítés:
A tojásokat tíz perc alatt főzd keményre. Amikor kihűltek, vágd őket félbe, a sárgájukat kapard egy tálba, és villával törd össze. Add hozzá a krémsajtot, a majonézt, a mustárt, a felaprított újhagymát vagy medvehagymát, és ízesítsd sóval, borssal. Az így kapott krémet töltsd vissza a tojásokba. Tedd a hűtőbe néhány órára, és hidegen tálald.
0 Megjegyzések