A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Belgium: Egy 69 éves nőt erőszakoltak meg az otthonában - a rendőrség körözést adott ki


2024. március 3-án, vasárnap este 9 óra körül egy 69 éves nőt bántalmaztak és megerőszakoltak otthonában, az Antwerpen melletti Sint-Niklaasban.


Egy idegen csengetett be az asszonyhoz az esti órákban. Amint a nő kinyitotta az ajtót, megragadta és a nappali közepére vonszolta. Az elkövető végigsimogatta az áldozat egész testét, és többször arcon ütötte. Azt állította, hogy mindezt a fejében hallott hangok utasítására tette.

Egy idő után a gyanúsított elhagyta a házat, a sérült áldozatot hátrahagyva. Az elkövető pénzt és a sértett mobiltelefonját vitte magával, majd a kapitányság irányába menekült.



A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított az eset után a Sint-Niklaas állomásról vonatra szállt Antwerpen irányába. A térfigyelő kamerák több helyen is lefilmezték.

A Sint-Niklaas és Antwerpen állomásokon készült felvételeken a gyanúsított több emberrel beszélgetett. Ezeknek az embereknek semmi közük az esethez, de a rendőrség szeretné azonosítani őket, mivel további információkkal szolgálhatnak a gyanúsítottról.

Sint-Niklaas állomáson az elkövető egy járókelőtől kért információt, Antwerpen állomáson pedig egy sötétkék/piros tréningruhát viselő fiatalemberrel beszélgetett. 

A gyanúsított 20 és 30 év közötti, körülbelül 1,80 méter magas. Sötét arcbőre és rövid, fekete, göndör haja van. Normál testalkatú és hollandul beszél.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések