A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Fidesz az összes jelöltjének összegyűjtötte az aláírásokat


Deutsch Tamás EP-listavezető jelentette be a hírt. 

Megvannak az induláshoz szükséges jelölések – közölte egy videóban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője.

Azt mondta, az ország minden pontján valamennyi képviselőjelöltjük, polgármester-jelöltjük, vármegyei listájuk, főpolgármester-jelöltjük, illetve az európai parlamenti listájuk alig néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat.

A videóban elismételte a friss plakátokon megjelent üzenetet, miszerint az ellenzéki jelöltek (Magyar Pétert is idesorolva) Brüsszel “alázatos szolgái”, míg a Fidesz békepárti.

Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!

Az induláshoz szükséges jelölések megvannak. Az ország minden pontján valamennyi képviselőjelöltünk, polgármester-jelöltünk, vármegyei listánk, főpolgármester-jelöltünk, illetve az európai parlamenti listánk alig néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat. De nem állunk meg, ezek után is mindenki támogatását várjuk, hiszen mindenkivel beszélni szeretnénk és szeretnénk felerősíteni a magyar polgárok békepárti hangját és álláspontját. Június 9-én: csak a béke! Csak a Fidesz!

Posted by Fidesz on Sunday, April 21, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések