A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áprilisban kerülhet sor Trump következő perére


Csökkentette a bíróság a Trump-cégbirodalom értékével való manipuláció miatti büntetést valamint haladékot is adott a befizetésre az exelnök számára, azonban Donald Trumpnak így is  64 milliárd forintnyi biztosítékkal kell előállnia a jövő hét végéig, hogy elkerülje ingatlanjai lefoglalását. Nem ért azonban véget a republikánus elnök-jelölt ellen indított koncepciós perek sorozata: legközelebb áprilisban ugyanis ismét bíróság elé kell állnia, hogy tisztázza a Stormy Daniels-ügyben őt ért vádakat.

Hétfőn derült ki, hogy Donald Trumpnak hamarosan bírósági tárgyalásra kell készülnie a New York-i törvényszéken. A Stormy Daniels pornósztárnak a 2016-os kampány során kifizetett hallgatási pénz ügyében ugyanis az állam fellebbviteli bírósága elutasította a politikus ügyvédjeinek indítványát, és április 15-re tűzte ki az első tárgyalási napot.

Ez azt is jelenti, hogy ha nem sikerül valahogy további halasztást kiharcolnia Trump csapatának, akkor ebben az ügyben az elnökválasztásig várhatóan eldől, hogy elítélik vagy pedig felmentik Trumpot – írja a Pestisrácok.hu. A szakértők szerint jogi értelemben egyáltalán nem lehengerlő vádirat Trumpnak inkább politikai kockázatokkal jár. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések