A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ágyneműtartóból rángatták ki a rendőrök az ádáz töltöttkáposzta-tolvajt


Éhes maradt az a botcsinálta tolvaj, aki egy ház konyhaasztaláról élelmiszereket, előteréből pedig egy márkás cipőt lopott el. A rendőrök egy ágyneműtartóban elbújva találták meg a jászkiséri férfit.


Egy jászkiséri kertes házba ment be ismeretlen tettes április 4-én délelőtt, és a konyhaasztalról élelmiszereket – többek között tojást és ételhordóban tárolt töltött káposztát –, az előtérből pedig egy márkás sportcipőt lopott el. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bejelentést követően a rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki.

– Az egyik szemtanú látta, hogy a házból kifelé igyekszik a gyanúsított, majd átkiált a szomszédjának, hogy „készítsd a rezsót, hoztam tojást, megsütjük!” A rendőrök egy helyi lakost számoltattak el a bűncselekmény miatt, akit kollégáink az ágyneműtartóba bújva találtak meg. Kihallgatásakor nem tett vallomást – közölték.

Az eset végül a sértett, illetve a rendőrök szempontjából happy enddel ért véget: az egyenruhások megtalálták a 19 éves fiatalnál a töltött káposzta maradékát, illetve egy tucatnyi tojást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések