A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A hazai turbófeminizmus megmutatta igazi arcát


Mérőnek a cinikuskodás és az önleleplezés helyett Varga szavait illene legalább figyelmesen meghallgatnia.

„Azok, akik szerint férfiként utána fordulni az utcán egy csinos nőnek, pokoli bántalmazás, élethosszig tartó trauma és szexuális erőszak, azok Varga Judit súlyos kijelentéseivel kapcsolatban csak a vállukat vonogatják.

Pedig ők voltak azok, akik a baloldali propaganda eszközévé silányították a bántalmazotti státuszt, és ők faragtak belőle fegyvert a jobboldal ellen, ahol a konzervatív családapa csak egy vaskalapos bántalmazó lehetett. Azt állították, hogy a baloldal védelmet és oltalmat nyújt a vegzált nőknek, de kiderült, hogy csak a politikai pecsenyéjüket sütögették. Ebből sarjadt az a metoo-bolsevizmus – Mérő Vera és a Soros által kitartott »civil« szervezetek is gyakorolták, terjesztették, propagálták –, ahol boldog-boldogtalant azzal vádoltak meg, hogy a férfiak született erőszaktevők, életcéljuk nem más, mint a nők megnyomorítása.

Mérőnek a cinikuskodás és az önleleplezés helyett Varga szavait illene legalább figyelmesen meghallgatnia, mielőtt szerelmetes pillantásokkal, omladozva ájul a bántalmazó Magyar Péter, az új, baloldali sztárocska szorosan ölelő karjaiba.” 

Szánthó Miklós - Facebook

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések