A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hiába hívták, Joe Biden nem jön Budapestre a CPAC konferenciára


Idén harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív találkozót, a CPAC-et, az szervező Alapjogért Központ idén szeretett volna olyan személyiségeket is meghívni, mint Soros György, Joe Biden vagy Ursula von der Leyen. Sajnos nem merték vállalni.

Mint Szánthó Miklós, a CPAC Hungary konferenciát szervező Alapjogokért Központ főigazgatója Facebook-bejegyzésében fogalmazott,

a „Mesterségem címere: guruló dollárok című élménybeszámolóra kiemelt vendégeket vártunk… Sajnos nem vállalták.

Közleményük szerint az április 25-én és 26-án megrendezésre kerülő CPAC konferencián

a meghívottak számára alapelvárás, hogy ne tévedjenek el a színpadon, így az amerikai elnöknek egyébként sem lenne semmi keresnivalója ott.

Kiemelik,

a globalista vezetők helyett azonban igazi nagyágyúk lépnek majd fel 2024-ben is a CPAC Hungary-n. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort kérték fel. Magyarország miniszterelnöke mellett Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke, Santiago Abascal, a spanyol VOX párt vezetője, Marek Kuchciński, a lengyel-magyar parlamenti képviselőcsoport elnöke, Tom Van Grieken, a flamand Vlaams Belang vezetője, Gavin Wax, az Egyesült Államok legrégebbi és legnagyobb fiatal republikánus klubja, a New York Young Republican Club elnöke és Jack Posobiec, az amerikai konzervatív újságírás nagyágyúja is ott lesznek az idei CPAC Hungary színpadán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések