A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”


Varga-Damm Andrea szerint olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik narcisztikus, személyiségzavaros ember agyába. 

Nemcsak fájdalmas volt végignézni ezt, hanem szembejött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem, amelyben az ottani bántalmazó, narcisztikus apa szinte szó szerint ugyanezekkel bántalmazza a három gyermekét és azok édesanyját. Olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik narcisztikus, személyiségzavaros ember agyába – írta Facebook-bejegyzésében Varga Judit tegnapi interjújára reagálva Varga-Damm Andrea ügyvéd. Az egykori jobbikos, majd független országgyűlési képviselő úgy érzi, a mi társadalmunk „egyszerűbb része” pontosan ugyanilyen embert érdemel. 

Ha MP (Magyar Péter – szerk.) azt állítja, ebből bármi nem igaz, perelje be a feleségét. Szerintem nem fogja beperelni, mert vélhetően mindent lehet bizonyítani

– zárta gondolatait az egykori képviselő, akinek bejegyzésére cikkünk keletkezéséig 181 reakció érkezett, ebből 124 felhasználó találta viccesnek a posztot. Hasonló arányt mutatnak egyébként Varga Judit párkapcsolati erőszakról szóló Facebook-bejegyzései is: 41 ezer reakcióból 25 ezer találta viccesnek az általa leírt, Magyar Péter agresszivitásáról szóló történeteket. 

A volt politikus ezzel a jelenséggel kapcsolatban is megosztott egy érdekes történetet: 

Egyik kedves barátom elmesélte, hogy őt is bevették olyan csoportokba, ahol kiadták a csoport tagjainak, hogy akik Magyar Péterrel szemben szólalnak meg, azokat röhögő fejekkel illessék tömegesen.

– Jelzem, csak ezeknek a csoportoknak fenntartása és finanszírozása is több millió forintot jelent. Üzenem a röhögő fejeknek, hogy még nagyon fogják egyszer magukat szégyellni. De ez nem az én problémám és nem a normális emberek problémája, hanem az ő problémájuk – tette hozzá a jogász. 

Varga-Damm Andrea bejegyzése kapcsán érdemes megjegyezni: míg Magyar Péter az elmúlt hetekben a róla szóló újságcikkek többségére szinte azonnal reagált, Varga Judit tegnapi interjúja óta teljesen eltűnt. 

Nem csak fájdalmas volt végig nézni ezt, hanem szembe jött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem,...

Posted by Dr. Varga-Damm Andrea on Wednesday, March 27, 2024

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések