A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy kihívója már van Hajdúszoboszló polgármesterének


Hivatalosan is bejelentette indulását. 

Hosszas gondolkodás, alapos megfontolás és számos személyes megbeszélés után úgy döntöttem, hogy 14 év képviselői tapasztalattal elfogadom támogatóim ajánlását, és elindulok a polgármesteri tisztségért – közölte hivatalos Facebook-oldalán Kanizsay György Béla, a Hajrá Hajdúszoboszló Egyesület polgármesterjelöltje.

A közösségi oldalra feltöltött videóban hangsúlyozza: hisz benne, hogy egy gondoskodó, tettre készebb önkormányzati testület áll majd fel, amellyel Hajdúszoboszló Debrecentől és a kormánypártoktól függetlenül is sikeres lehet. Hozzátette: a Hajrá Hajdúszoboszló Egyesület mind a 8 egyéni körzetben tapasztat, felkészült, ambiciózus jelölteket állít, akiket hamarosan bemutatnak majd, és a választópolgárok rövidesen megismerhetik a körzetekre lebontott programjukat is.

A Fidesz hajdúszoboszlói polgármesterjelöltje ezúttal is Czeglédi Gyula, jelenlegi városvezető lesz - ezt Bodó Sándor országgyűlési képviselő március 4-én közölte Facebook-oldalán. Czeglédi Gyula ugyanakkor hivatalosan még nem jelentette be, hogy ismét elindult a tisztségért.

Információink szerint Hajdúszoboszlón a következő hetekben további bejelentések is várhatók, a polgármesteri székért többen is elindulnak a június 9-i önkormányzati választáson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések