A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegnét rákkal diagnosztizálták


Kemoterápiás kezelést kap.  

Daganatot diagnosztizáltak Katalin walesi hercegnénél – adta hírül a BBC. A kemoterápiás kezelést már megkezdték. Katalin hercegnének januárban volt egy hasi műtétje, azóta nem igazán mutatkozott, csak annyit közöltek, húsvétig hivatalos programjait lemondja.

A mellékelt videóban a walesi hercegné arról beszél, hogy megelőző kezelést kap, és a diagnózis sokként érte néhány hihetetlenül kemény hónap után. Mégis, úgy fogalmazott, 

Jól vagyok, és napról napra egyre erősebb vagyok.

A diagnózis részleteit nem hozták nyilvánosságra. 


Katalin leszögezte azt is, hogy amikor januárban megműtötték, még nem lehetett tudni, hogy rákos megbetegedésről van szó, de a műtét utáni vizsgálatok ezt bizonyossá tették. „Az orvosaim ezért azt tanácsolták, hogy vegyek részt egy megelőző kemoterápiás kúrán, így jelenleg a kezelés korai szakaszában vagyok” – mondta a hercegné.

Hozzáfűzte azt is, Vilmossal mindent megtesznek, hogy megőrizhessék a privát szférájukat és bíznak benne, hogy mindenki megérti, hogy jelenleg időre van szükségük. 

A munkámat mindig nagyon élveztem, várom, hogy visszatérjek, amikor tudok. Addig viszont csakis a felépülésre koncentrálok

Beszélt arról is, együttérez azokkal, akik hasonló betegséggel küzdenek, de senki se veszítse el a reményt, senki sincs egyedül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések