A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi nem mindennapi öltözetben üzent arról, hogy nem tér vissza Magyarországra


Felesége elcserélte őt három tevére, állítja. 

Humoros bejegyzéssel jelentkezett a sivatagból Schobert Norbert, akinek – a jelek szerint – annyira elnyerte a tetszését Omán, hogy nem is nagyon szeretne hazajönni onnan. A Facebookon megosztott poszt legalábbis arról árulkodik, hogy szívesen maradna. 

Az üzletember pár nappal ezelőtt utazott a közel-keleti paradicsomba a feleségével, Rubint Rékával, ahol az immáron 140. alkalommal megrendezett Alakreform táboruk miatt töltenek egy hetet. Schoberték az edzeni és kikapcsolódni vágyó táborozóikkal azonban nem csupán a testmozgásnak szánják minden idejüket: felfedezik a környéket is. Még tevegelni is mentek egy fotó tanúsága szerint, melyen a fitneszguru hagyományos helyi viseletben pózol.

Maradok. Réka 3 tevére elcserélt

–  írta egy nevetős emoji kíséretében az üzletember, akinek nem ez az első utazása idén. A rendhagyó karácsony és szilveszterezés miatt Thaiföldön indult számukra 2024.

Maradok. Réka 3 tevére elcserélt….😂

Posted by Norbi és az Update oldala on Sunday, February 4, 2024

Nem Schobert Norbi az egyetlen a hazai hírességek közül, akik arra utaltak egy vicces bejegyzésben a közösségi oldalukon, hogy legszívesebben vissza sem térnének Magyarországra. Néhány héttel ezelőtt Majka, azaz Majoros Péter jegyezte meg az Instagramján, hogy elég volt ránézniük az időjárás-jelentésre ahhoz, hogy meghosszabbítsák Maldív-szigeteki utazásukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések