A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megpróbálták kirabolni Polgár Tündééket


Az üzletasszonyt eléggé megrémítették a történtek. 

Indiában járt legutóbb a Polgár házaspár, akik útjukról a Story magazinnak is beszámoltak. Az ázsiai országban kellemes és kevésbé kellemes élmények is érték őket.

„Váránaszi szent városában találkoztunk egy számunkra, európaiak számára ismeretlen fogalommal, a boldog halállal. Mondanom sem kell, hogy milyen mértékben változtatta meg a halállal kapcsolatos szemléletemet, amit láttunk” – kezdte Polgár Tünde, aki azonban azt is megtapasztalhatta, miért tartják az indiai fővárost a világ egyik legveszélyesebb városának.

Delhiben szintén igencsak érdekes élményben volt részünk: egy kisfiú megpróbált minket kirabolni, de Árpi rácsapott a kezére. Onnantól kezdve – pont úgy, ahogy azt javasolták – szorítottam magamhoz a táskámat, és persze Árpit is. India ezer arca közül Delhi hamar megmutatta a legszélsőségesebbet, a biztonságérzetem pedig így odalett 

– idézte a Bors az üzletasszonyt, aki ettől függetlenül csodálatosnak és életre szóló tapasztalatnak nevezte az útjukat. Elmondása szerint megvilágosodott és fejlődött is kint a férjével.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések