A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Ecseri piachoz hasonlította a Cápák között új évadát dr. Varga Eszter befektető


A Reggeli stúdiójában indította a hétfőt dr. Varga Eszter, a Cápák között egyik befektetője. A Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa arról mesélt, volt, hogy korábban neki kellett vállalkozóként kiállnia magáért és cégéért, ezért tudatosan figyeli a műsor szereplőit, és egy bizonyos "X-Faktort" keres bennük: a szorgalmat, a végtelen elkötelezettséget, az akaratot, és a saját tőke befektetését. 

Varga szerint a Cápák között egy showműsor, amelyet aztán hosszú hónapok kevésbé látványos, ám annál nehezebb papírmunkája követ, pénzügyi átvilágítás, adatok ellenőrzése.

„Ha azon sikeresen végigmegy, utána van egy döntési pont, hogy valóban megszületik-e a befektetés.”

Ezt követően Szabados Ágnes arról kérdezte az üzletasszonyt, milyennek látja az idei évadot, a bemutatott fejlesztéseket.

Mint az Ecseri piacon. Van itt minden kérem szépen, a nem tudom hogy került ide típustól a többmilliárdos-, többszázmilliós adózott eredménnyel rendelkező vállalkozásig, nagy színes, mindent láthatunk

– vágta rá nevetve Varga, majd kiegészítette szavait:

„Ezáltal, hogy ennyiféle felkészültségű vállalkozó érkezik, a cápák reakcióiból lehet tanulni, pontosan lehet látni, hogy mire mit reagálunk. Az ötlet nem elengedő, kell, hogy validálja a piac, és erre az összes cápa hasonlóan szokott reagálni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések