A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fásy Ádámot nem csábítja a nyugdíjas élet: „Fiatal vagyok még, tele ambícióval”


A műsorvezető hetven felett sem lassítana. 

Fásy Ádám idén márciusban lesz 72 éves, de esze ágában sincs a zenéléstől visszavonulni. A Zeneexpressz című műsor megálmodója abban a szerencsés helyzetben van, hogy családjával, feleségével és lányával dolgozhat. Most azt is elárulta, hogy mi tartja őt ilyen fiatalon, és hogyan telnek a mindennapjai.

Nem akarok nyugdíjba menni. Fiatal vagyok még, tele ambícióval. Együtt dolgozom a lányommal, Zsüliett-tel, hozzá sorolom a koromat, és mellette lehetetlen megöregedni

– mondja az előadó, aki hozzátette: kora ellenére magabiztosan használja a modern kommunikációs eszközöket és a közösségi médiában is rendszeresen jelen van.

Mint mondta, imád a gyerekével közösen dolgozni, hiszen bevallása szerint csak egyetlen főnükük van, a párja, Marika, aki kézben tartja a teljes családot és a projekteket.

„Zsüliett a vágó, a rendező – már évek óta ő rendez. Megtervezi a kreatívokat, amelyek megjelennek a LED-falakon, az ő irányítása alatt dolgoznak a kollégák, és a tévéfelvételek is hozzátartoznak: minden az ő munkája, kreativitása és érdeme. Nagyon büszke vagyok rá, mert maradandót alkot az utókornak. Nem teher, sőt áldás a családommal együtt dolgozni” – magyarázta Fásy.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések